Επικοινωνία

- ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Διακοσμούμε για εσάς…

Καταρτισμένοι διακοσμητές είναι στη διάθεση σας για να σας οδηγήσουν στην καλύτερη και σωστότερη επιλογή φωτιστικών ..
Στείλτε μας στο refit@light-me.gr φωτογραφίες του χώρου σας περιμετρικά καθώς επίσης και διακοσμητικές τάσεις που σας εντυπωσιάζουν και εμείς θα προσαρμόσουμε τα κατάλληλα φώτα για να αναδείξουμε τον χώρο σας.

Επισκευές-συντηρήσεις φωτιστικών

Με τεχνογνωσία πολλών ετών και μεράκι για την τέχνη μας είμαστε στη διάθεση σας να επισκευάσουμε ή να αναπαλαιώσουμε τα χαλασμένα φωτιστικά που έχετε. Μια πολύ μεγάλη γκάμα σε πρώτες ύλες καθώς και ο κατάλληλος εξοπλισμός σε συνδυασμό πάντα με τις σωστές υποδείξεις των έμπειρων τεχνητών μας μετατρέπουν την οποιαδήποτε επισκευή και μεταποίηση σε δημιουργία με αποτελέσματα που θα σας
εκπλήσσουν. Αλλαγές χρωμάτων, αλλαγές αμπαζούρ ,ντουί ή γυαλιών είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να επέμβουμε αναλόγως. Στείλτε μας φωτογραφίες των φωτιστικών που χρήζουνε αλλαγών όπως επίσης και του χώρου σας και εμείς θα κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση …
Η απάντηση μας λοιπόν στην ερώτηση αν γίνετε να επισκευαστεί ή να μεταποιηθεί ένα παλιό φωτιστικό (συνήθως μεγάλης συναισθηματικής αξίας)
Είναι….ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ….
Μια πρώτη επαφή θα σας πείσει…
Στη διάθεση σας…

Ειδικές κατασκευές
(custom made design)

Εξειδίκευση μας η κατασκευή φωτιστικών σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας. Στις ειδικές κατασκευές μπορούμε να επέμβουμε στο χρώμα και στο μέγεθος του φωτιστικού για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές διακοσμητικές τάσεις της εποχής ..